DSC04546%20(7)-me.JPG

Ra­vit­se­mus­neu­von­ta

HUOM! KIIREIDEN VUOKSI TEEN TÄLLÄ HETKELLÄ RUO­KIN­TA­SUUN­NI­TEL­MIA VAIN SAIRAILLE SEKÄ YLIPAINOISILLE LEMMIKEILLE. TERVEIDEN ELÄINTEN JA PENTUJEN KOHDALLA KÄÄNNYTHÄN MUIDEN AMMATTILAISTEN PUOLEEN.


Ruo­kin­ta­suun­ni­tel­mien teossa hyödynnän omien tutkimustulosten ja tietokantojemme lisäksi Steve Brownin kehittämää ohjelmaa Animal Diet Formulator™. Tämä ohjelma mahdollistaa ruokavalion suunnittelun aivan aminohappo- ja rasvahappotasolle saakka. Lisäksi käytän apunani myös saksalaista ohjelmaa DietCheck, joka laskee laajasti eri kivennäisaine-, hivenaine- ja vitamiinimäärät.


Ruokintasuunnitelma lemmikille tehdään aina omistajan omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Se voi koostua kuivamuonasta, raakaruoasta tai kypsennetyistä raaka-aineista, tai sisältää näiden yhdistelmiä.  Varaa aika, ja suunnitellaan yhdessä lemmikillesi terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio!

DSC03211-me.JPG

Vas­taan­ot­to


Tällä hetkellä tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: johanna@anturaniemi.fi

Korona-aikana onnistuu myös ruokavalion suunnittelu etänä.


Vastaanottoajan Omaeläinklinikka Mevetiin voit varata suoraan ajanvarauksesta, p. 09 5655600 


***************************


Lemmikki saattaa tarvita yksilöllisesti suunnitellun ruokavalion jonkin tietyn sairauden vuoksi. Tällaisia sairauksia ovat esim. munuaisvika, virtsakivet/-kiteet, haimasairaudet, diabetes, maksasairaudet tai syöpä. 


Ylipainoisen lemmikin painoa pudotetaan tasaisesti 1,5 % viikossa ja ruokavaliota säädetään sen mukaan, kunnes tavoite on saavutettu. Tämän jälkeen ruokavalio muokataan niin, että tavoitepaino säilyy jatkossakin.


Allergioista ja yliherkkyydestä kärsivä lemmikki, joka oireilee iho- ja/tai suolisto-ongelmin, hyötyy usein paljonkin yksilöllisestä ruokavaliosta. Olisi hyvä, että eläimelle on jo aiemmin tehty eliminaatiodieetti, jonka jälkeen voidaan aloittaa sopivan ruokavalion suunnitteleminen. 


Ennen jokaista käyntiä pyydän lemmikin ruokintapäiväkirjan, josta näen nykyisen tilanteen. Myös yhteenvedot eläin­lää­kä­ri­käyn­neis­tä  ja la­bo­ra­to­rio­tu­lok­sis­ta olisi hyvä lähettää minulle. Näin varmistamme, että ruokavalio on sopiva juuri kyseisen eläimen terveydentilalle.


DSC03215-me.JPG

Hinnasto

Sairas eläin


150 €

Painonpudotus

180 €

Iho- ja suolisto-ongelmat

200 €

Kontrollikäynti (esim. iho- ja suolisto-ongelmaiselle)

100 €

Ota yhteyttä

johanna@anturaniemi.fi